Філе курки

fileКурине Філе – це найцінніша частина курки. За кількісним вмістом білка з ним не може конкурувати жодне інша м’ясо, завдяки цьому куряче філе навіть використовується у якості спортивного харчування в домашніх умовах.

Користь курячого філе обумовлена ??низьким вмістом холестерину, високим вмістом вітаміну B12 та заліза.

Крім цього м’ясо птиці містить такі вітаміни як А, В1, В2, В3, В6, В9, С і Е.

Філе курки є одним з найлегших і дієтичних продуктів харчування і рекомендується при лікуванні і профілактиці різних захворювань. З курячого філе готуються найрізноманітніші страви, а для дієтичного харчування просто відварне м’ясо. Варити куряче філе слід 20-30 хвилин після закипання, довше для домашньої курки.

89.5 грн.